Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Eberry Electric Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Eberry Electric Co., Ltd.
Eberry Electric Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας , Πωλητής

Εμπορικά σήματα:

EBERRY

Αριθ. των υπαλλήλων::

50~100

Ετήσια πωλήσεις::

10000000-15000000

Έτος που καθιερώνεται::

2009

PC εξαγωγής::

30% - 40%

Πελάτες που εξυπηρετούνται:

96

Εισαγωγή

 

Η ηλεκτρική Co. Eberry, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2013 σε Yueqing-η προέλευση της ηλεκτρικής βιομηχανίας στην Κίνα. Είναι μια περιεκτική επιχείρηση που αφιερώνεται στην υπηρεσία Ε&Α, παραγωγής, πωλήσεων και μεταπωλήσεων του εσωτερικού υψηλής τάσεως κενού διακόπτη εναλλασσόμενου ρεύματος, του μόνιμου κενού διακόπτη μαγνητών, του υπαίθριου κενού διακόπτη, του υπαίθριου κενού διακόπτη φορτίων και της φωτοβολταϊκής θρυαλλίδας, κ.λπ. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης το cOem, προσαρμοσμένο εύκαμπτο σχέδιο διαμόρφωσης για τους πελάτες μας.

Με τη συνεχή ανάπτυξη, επανεντοπίσαμε στο νέο εργοστάσιο το Φεβρουάριο του 2023. Το νέο εργοστάσιο έχει έξι πατώματα στο σύνολο, με έναν τομέα πάνω από 8.000 τετραγωνικών μέτρων.

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το νέο εργοστάσιό μας και να αναμείνει με ενδιαφέρον τη συνεργασία με σας!

Κίνα Eberry Electric Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής των κενών διακοπτών.
Έχουμε 15 έτη εμπειρίας στο σχέδιο και την ανάπτυξη.
Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα αρμόδια για την περιεκτική λύση.

Ιστορία

Η ηλεκτρική Co. Eberry, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που παρέχει τα μακροπρόθεσμα αξιόπιστα και υψηλής τάσεως συστατικά για τη μετάδοση δύναμης και τα συστήματα διανομής. Είναι επίσης μια ενσωματωμένη και εκσυγχρονισμένη έρευνα και μια ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις, υπηρεσία μεταπωλήσεων και εμπόριο. Επιχειρήσεις τεχνολογίας.
Η επιχείρηση έχει μια ομάδα του πολύ καλά καταρτισμένου και επαγγελματικού προσωπικού. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα ναυαρχίδων του εμπορικού σήματος «ε-ΜΟΥΡΩΝ» περιλαμβάνουν τους εσωτερικούς κενούς διακόπτες υψηλής τάσης εναλλασσόμενου ρεύματος, τους μόνιμους κενούς διακόπτες μαγνητών, τους υπαίθριους κενούς διακόπτες και τους υπαίθριους κενούς διακόπτες φορτίων, κ.λπ., οι οποίοι διαδραματίζουν έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο σε πολλά σημαντικά συστήματα εφαρμοσμένης μηχανικής σε ολόκληρη τη χώρα. Λειτουργία, και εμπιστευμένος από τους χρήστες. Συγχρόνως, ερευνά ενεργά τις ξένες αγορές.
Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την καλλιέργεια και την απορρόφηση των διάφορων επαγγελματικών και τεχνικών ταλέντων, τυποποιεί συνεχώς τη διαχείριση, και διαμορφώνει έναν διοικητικό τρόπο κατάλληλο για τις ανάγκες τους. Συγχρόνως, επίσης συνεχώς εισάγει τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής τεχνολογίας παραγωγής και παραγωγής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συνεχώς αυξάνει τις επενδύσεις κεφαλαίου έρευνας και προσπάθειες ανάπτυξης τεχνολογίας προϊόντων και μακροπρόθεσμη και στενή συνεργασία με πολλά εσωτερικά όργανα της υψηλότερης εκμάθησης, όργανα επιστημονικής έρευνας.

Η ομάδα μας

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών που όλοι σε αυτήν την περιοχή, καλωσορίστε τους πελάτες από επισκέπτεται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνει εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κενός διακόπτης VCB Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 vcbbreaker.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.